Sæt farver på tilværelsen med billig maling fra Malingo!

Elsker du ligesom os høj kvalitet og lave priser? Hos Malingo får du begge dele, når du køber maling eller træbeskyttelse. Du finder maling, facademaling, træbeskyttelse og gulvmaling af høj kvalitet, dansk produceret, og til super skarpe priser. Vi arbejder med maling som professionelle malere selv vælger til hverdag, så du er sikret et fantastisk produkt til en lige så fantastisk pris. For hvorfor betale for meget?

Maling til alle behov

Vi producerer maling i eget navn, men fører også enkelte produkter fra dytige producenter, så vi kan afhjælpe et hvilket som helst behov der måtte melde sig. Vi har valgt at sælge eget brand, da vi på den måde selv kan sætte prisen og derved tilbyde dig som kunde en lav pris. Større brands er låst af en række prisaftaler, men det er vi hos Malingo helt fri af. Så vi kan roligt sige, at du hos Malingo får kvalitets produkter til markedets bedste pris!

Maling, træbeskyttelse og tilbehør til private

Vi handler med private, da vi har oplevet at det private segment i mange år er blevet “spist af” med alt for høje priser på kvalitetsmaling. Det vil vi gerne ændre på. Som privat kunde får du en fair behandling, gode produkter og gode priser.

Produkterne er produceret i Danmark efter alle foreskrifterne, så du kan være sikker på høj kvalitet – hver gang.

Hvor meget skal du bruge?

Det er umuligt at beregne præcis hvor meget maling du skal bruge til et projekt. For eksempel kan det variere efter underlag og det antal lag du har brug for at male. Men du kan regne nogenlunde med følgende mængder:

Vægmaling – 8-10 kvm pr. liter (pr. lag)
Loftmaling – 6-8 kvm pr. liter (pr. lag)
Gulvmaling – 5-6 kvm pr. liter (pr. lag)

Så det vil altså sige at du kan forvente at en 10 liters spand dækker mellem 80-100 kvm pr. lag. Igen, det er en tommelfingeregel. Ikke en præcis matematisk formel 🙂

Regn med cirka 4 timers ventetid mellem lagene. Det er ikke spor sjovt at kaste sig over lag to for tidligt. Det betyder dog også, at hvis du er i gang med et større projekt, vil du kunne starte på den første væg du malede, når du afslutter første lag på sidste væg. Så du kan nemt få udfyldt en weekend, hvis du ønsker det.

Det skal være nemt!

Når du handler maling, træbeskyttelse og tilbehør på Malingo.dk, gør vi det nemt for dig. Alle produkter sendes hjem til dig inden for 1-3 hverdage. Alt du skal gøre er at foretage din bestilling og, om muligt, skrive hvor transportvirksomheden kan stille produkterne, hvis du ikke er hjemme ved levering. Du behøver altså ikke engang tænde bilen eller hoppe op på ladcyklen for at få fat i det du skal bruge.

Dit næste gør det selv-projekt behøver ikke at koste en bondegård. Køb ind hos Malingo. Det er både nemt og billigt!

Menu